dimecres, 29 de març del 2017

CONCURS PICA LLETRES I VISITA AL GRUP SEGRE



El passat dimarts 28, els alumnes de 3r d’ESO anàrem de sortida. Amb els nervis a flor de pell, ens disposàvem a pujar a l’autobús i encaminar-nos a la que seria la nostra primera vegada a la televisió. Ja no hi havia marxa enrere perquè ens esperaven a l’Intèrpret per rodar els dos primers programes del Pica Lletres Lleida.


Pràcticament havent posat un peu en terra lleidatà, ja ens donava la benvinguda un encarregat del programa i ens conduí als sis concursants al “camerino”. Allí ens varen fer presents les bases del concurs, i un cop llestos... A lletrejar! A partir d’aquí tot és TOP SECRET. Ho sento, però no puc dir res. A més, el fet que ho sigui ens fa sentir importants i ens dona una aparença intrigant.

Vora les 11h sortíem del plató i ens dirigíem a carrer el Riu, 6 on són les oficines del diari Segre. Ens varen rebre a la sala de reunions per fer-nos una petita xerrada sobre l’àmbit periodístic i seguidament ens van guiar per les instal·lacions: la redacció, el plató de Lleida TV i diverses sales amb diverses finalitats. A més a més, per acabar-ho de rematar, vam aparèixer a la secció de Cercles de l’edició de l’endemà.
Entre TV i diari aquesta setmana ens hem sentit importants! ;-)

David Jové 3r ESO C





Si voleu veure el programa on va participar el primer grup, només cal que cliqueu aquí. Es va emetre el dia 31 de març i hi van participar 3 alumnes de 3r B: Nerea Benavent, Yasmina Gómez i Marina Guardiola

També només cal que cliqueu aquí si voleu veure el programa on va participar el segon grup format per Chaima Bouallaga, Nerea Font i David Jové de 3r C.